Gay Dipenjara Seumur Hidup : Bunuh Isteri Demi ‘BF’ Baru yang dikenali menerusi aplikasi Grindr….

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Seorang ahli farmasi yang membunuh isterinya menggunakan beg plastik supaya dapat memulakan hidup baru bersama ‘boifren’ barunya, berdepan hukuman penjara seumur hidup, bagaimanapun kini dia sudah pun dijatuhi hukuman penjara minimum selama 30 tahun.

Menurut bbc Mitesh Patel, 37 membunuh Jessica, 34 tahun dengan cara menyuntik insulin sebelum menjerut dan melemaskan wanita itu menggunakan beg plastik di rumah mereka di Middlesbrough..mentang-mentang kau ahli farmasi, tak bermakna kau boleh guna kepandaian kau untuk bunuh orang kan.

Tujuan lelaki itu melakukan jenayah tersebut bagi mengaut pampasan insurans bernilai £2 juta bersamaan RM10.5 juta supaya dapat memulakan hidup baru dengan teman lelakinya, Dr Amit Patel di Australia.

Pada sesi penghakiman, Hakim Justic Goss berkata…

“You have no remorse for your actions. Any pity you have is for yourself.”

“clearly loved you and was a dutiful wife of nine years, She wanted nothing more than to have children and live a normal family life.”

“The difficulty is that you had no sexual attraction to her; you were attracted to men.”

Justice Goss berkata, Jessica menyedari keinginan seksualiti ‘songsang’ suaminya malah tambahnya wanita itu selalu berasa sunyi, kecewa dan rasa di’control’ oleh suaminya itu.

Kalau korang nak tau, admin rasa Mitesh Patel ni psiko sebab dia call 999 sejurus selepas membunuh isterinya, ni admin ada letakkan rakaman perbualan tersebut..scary oohh lelaki ni.

Rakaman cctv perlakuan Mitesh Patel selepas membunuh Jessica..

 

Berbalik kepada cerita bagaimana si Mitesh Patel ni bunuh isteri dia, actually lelaki tersebut juga menipu ramai pihak dengan menyelerakkan rumahnya dan mengatakan mereka telah dirompakhabis satu rumah dia sepahkan weh!

Sumber : dailymail

“Kakak dah lama menderita…!”

 

Sumber : dailymail

Adik perempuan Jessica turut berkongsi kesedihan kepada mahkamah bagi mewakili ahli keluarganya.

“The one thing we hope and prayed for above anything else was that in her final moments she did not suffer.

“The cruel reality is that she did in fact suffer, she knew exactly who her killer was, and he mercilessly ignored her attempts to fight for her own life as he ended it.”

We can only imagine the fear and panic she must have felt knowing herself this was it. Thinking of that moment makes our hearts so heavy.”

“Kakak tenteram di syurga, kau mereput di neraka….”

“We do not just pray, we know, she will be free from you for ever. As will she rest in heaven, you will rot in hell.”

“He could’ve divorced her, taken everything he wanted – he did not need to take her life, he had no right to take this evil, cruel and malicious step.”

Mitesh Patel sebelum ini berkata kepada teman lelakinya bahawa dia berkahwin dengan Jessica kerana wanita itu betul-betul jatuh cinta dengannya dan akan melindungi seksualiti sebenar lelaki itu.

Sumber : dailymail

Mitesh Patel juga merancang memulakan keluarga dengan teman lelakinya Dr Amit Patel yang sudah berpindah ke Sydney, menggunakan embrio dibekukan hasil proses IVF bersama mendiang isterinya, Jessica.

Fuhhh…kalau admin pun bengang, boleh pulak kau bunuh bini kau sebab nak kaut duit insurans then hidup dengan teman lelaki kau…..

Baca : Jeffrey Dahmer: Pembunuh Bersiri Gay Ketagih Main Belakang, Bunuh dan Lapah Mayat Mangsa

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.