in

“Dah tak ada guna…”- Wanita Potong K*nek Boyfriend, Campak Dalam Ketuhar Lepas Puas Jadikan Sebagai Hamba Seks Sebelum Seksa Dan Bunuh.

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bunuh sebab dah ‘puas’? Admin pun tak paham lah.


Korang tau tak seorang wanita di Blegrade, Serbia dah bunuh teman lelaki dia lepas puas jadikan lelaki tu hamba seks dan pada masa sama dia seksa lelaki tersebut..pergh nafsu apa ni?

Nak dijadikan cerita, wanita ini telah melakukan satu perkara yang di luar akal fikiran manusia apabila memotong alat sulit teman lelaki dia tu dan campak ke dalam ketuhar, alasannya sebab dia dah tak perlukan mangsa lagi.

Menurut hmetro, Marina Becanovic, 34 tahun didakwa pukul teman lelakinya Petar Petrovic, 67 tahun hingga mati pada 10 januari lalu selepas dia mengurung dan dera lelaki tu selama tiga tahun di rumahnya di Guncati, pinggir Belgrade.

Lepas dia buat perkara terkutuk tu, Marina pun telefon keluarga mangsa dan bagitau apa yang dia dah buat dekat lelaki tu..dia ni psycho ke ape, siap call parent boifren dia lagi.

Mengaku kesalahan sebab dah tak perlukan Boyfriend dia lagi

Part paling tak boleh blah bila dia siap mengaku yang dia buat semua kerja kejam tu sebab dah tak perlukan teman lelaki dia lagi.

Korang nak tau tak macam mana Marina dera teman lelaki dia? Dia cucuh Petar dengan rokok, kelar badan lelaki tu dengan pisau dan last sekali pukul hingga mati.

Tak cukup dengan tu, Marina tetak Petar dengan kapak dan mengerat alat sulit lelaki tersebut dan mencampakkannya dalam ketuhar..bapak zalim dowh!

 

Sumber : Facebook

Rupanya jiran pun perasan perlakuan Marina tu, dorang kata Marina selalu jadikan lelaki tu sebagai hamba dan memukul Petar yang bertubuh lebih kecil daripadanya.

“Marina sering memukul dan mendera Petrovic. Lelaki itu sering dipukul, ditendang dan pernah ditikam dengan pisau. Marina melayan lelaki itu seperti hamba,”

Mereka memaklumkan yang Petar ni sangat taasub dengan Marina walaupun dia pernah melarikan diri beberapa kali tetapi akhirnya dia akan kembali kepada wanita itu.. dah kenapa lelaki ni?

“Marina berbadan besar dan ganas. Saya pernah melihat dia mengangkat Petrovic yang bertubuh kecil dengan tangannya sebelum mencampak lelaki itu ke tanah,”

Korang jangan ingat Marina ni jenis setia pada Petar, tidak! Sebab dia selalu bawa balik lelaki lain ke rumah untuk melakukan seks walaupun waktu tu Petar ada kat rumah tu

Akhir cerita, lepas je Marina bunuh Petar, dia ada minta bantuan ayahnya supaya tak payah bongkarkan jenayah yang dilakukannya itu, tapi ayahnya enggan dan terus laporkan kepada polis sampai Marina akhrinya ditangkap..bagus pakcik bagus!

Lepas je polis datang ke rumah tu untuk tangkap Marina, dorang dapati lokasi tempat lelaki tu dibunuh memang penuh dengan darah yang bercampur dengan berpuluh-puluh tin arak.

Eh ni manusia ke dinosaur? Suka-suka je kau buat macam tu macam negara tak ada undang-undang.

Baca : Kerja Gila! Wanita Berhenti Kerja Sebab Nak Menyusukan Teman Lelaki Setiap 2 Jam

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.