in ,

“Belon ke tu?” – Safiey Illias Buat Hal Lagi, Kali Ni Dia Buka Baju Tunjuk Parut Pada Payudara

Collage 44

Tak cukup dia cerita kali pertama melakukan seks lepas buat pembedahan buang zakar, Safiey Illias makin berani to go on another level!

Kali ni pengusaha produk kecantikan ini berani angkat baju pula sebab nak tayang payudaranya. Ish, takpe ke ni?

Semasa berIG Live bersama ‘peminat-peminat’ yang sentiasa curious dengan tubuh badannya, Safiey menunjukkan pembedahan yang dia baru lakukan.

Katanya, dulu dia ada parut hodoh di payudara, kerana itu dia minta doktornya untuk ‘betulkan’ parut tersebut dengan harga 10,000 baht. Korang tengoklah sendiri aksi Safiey ni.

“Belon ke tu?”

Screenshot 2019 04 25 At 4.22.26 Pm Screenshot 2019 04 25 At 4.22.39 Pm Screenshot 2019 04 25 At 4.23.11 Pm Screenshot 2019 04 25 At 4.23.29 Pm Screenshot 2019 04 25 At 4.23.59 Pm

Mungkin dia rasa takpe kot bukak bukak baju ni, yelah tetek kan bukan aurat. Ye dok?

 

Baca: “Knp lubang aku mcm berdenyut-denyut?” – Safiey Illias Cerita Pengalaman ‘First Time Main’ Lepas Potong Anu

Screenshot 2019 04 25 At 4.37.06 Pm