“Arghh tak tahan, rasa nak l*ncap pulak..”- IG Puteri Aishah Dihujani Komen 18SX Lepas Kongsi Video Pakai Tali Halus Persis Bikini.

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Bila dah jadi selebriti ni maksudnya individu tersebut kenalah bersedia mental dan physical especially melibatkan gossip dan kisah hidup diorang.

Terbaharu nama Puteri Aishah disebut-sebut netizen khususnya di media sosial selepas dia memuat naik satu video di Instagram miliknya..alamak video apa pulak ni.

Disebabkan dah ramai yang cakap, maka admin pun usha lah instagram Puteri Aishah nak tengok video apa yang di post pelakon tersebut sampai jadi siulan khususnya dalam kalangan lelaki.

Rupanya video Puteri Aishah sedang bercuti, namun yang mencuri tumpuan netizen bukannya kat mana lokasi percutian wanita cantik itu sebaliknya pakaian yang dipakainya ketika itu.

Sekali pandang pakaian yang dipakai macam bikini, dan ketika itu Puteri Aishah kelihatan sedang menikmati deruan angin laut ketika dia sedang bersantai di atas sebuah bot.

View this post on Instagram

Living my life ūüĆĻ #2019 #puti

A post shared by Official Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

Namun korang boleh tengok sendiri yang video berdurasi kira-kira 30 saat tu tak menunjukkan pun keseluruhan tubuh Puteri Aishah, sebaliknya hanya bahagian bahu ke atas.

Namun, video tersebut katanya sudah cukup nak ‚Äėmembasahkan‚Äô pengikut-pengikut Puteri Aishah khususnya yang lelaki‚Ķaishh ape lah korang ni hahah.

Arghhh tak tahan…

Kebawahlah sikit kamera tuuu….

Rasa nak landchop pulak…

Tapi betul ke gambar Puteri Aishah tu seksi sangat sampai lelaki-lelaki kat luar sana tak senang duduk?

Nah korang nilaikan sendiri.

 

Sumber : Instagram

Lelaki kat luar sana behave sikit, kalau yer pun minat jangan la sampai komen tu berbaur 18SX okay…adios~

Baca : Seksi saya bertempat Rupanya Ramai Penganjur Majlis Takut Dengan Imej Menjolok Mata Zizi Kirana

 

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.