Amelia Dyer aka Baby Reaper : ‘Wanita Malaikat’ Yang Bunuh 400 Bayi Dengan Kejam Guna Racun, Dadah & Cekik Dengan Pita Pelekat

Sebelum ni admin selalu tulis pasal serial killer yang menyerang orang dewasa dan kanak-kanak kan? Kali ini admin nak story kat korang pasal serial killer yang menjadikan bayi sebagai mangsanya.

Apa yang dilakukannya ke atas bayi tu bukan biasa-biasa, malah lebih kejam dan menyakitkan semata-mata demi kepentingan peribadi yang hanya memandang kepada keuntungan dan kekayaan sahaja.

Dah bersedia nak baca? Jom baca perkongsian pengguna twitter @sheikh_anon ni!

 

Amelia Dyer Pembunuh Bayi Era Victorian!

 

Disanjung sebagai ‘Malaikat Wanita’ sebab selamatkan bayi luar nikah tapi…

Rasanya dulu dan sekarang sama je, sesiapa melahirkan anak luar nikah akan dipandang hina dalam masyarakat.

Sebab itu zaman dahulu wujudnya ‘baby farmer’ atau tempat untuk mengasuh dan meletakkan anak luar nikah ni, atleast ibu-ibu ni tak lah risau sebab ada tempat yang sesuai dan selamat untuk meletakkan anak mereka, cuma mereka perlu bayar jumlah tertentu.

Kalau korang nak tau, Amelia ni merupakan owner kepada baby farmer ni. Waktu tu memang laku habis baby farmer since ramai yang lahirkan anak luar nikah tapi tak nak jaga anak masing-masing.

 

Bayaran dia letak murmur sebab aim dia more to nak bunuh baby-baby tu

 

Amelia letak dadah dan racun dalam makanan dan susu bayi supaya cepat mati, lagi cepat lagi untung!

Yang kejamnya pasal Amelia ni sebab dia jenis ambil kesempatan dan tak kisah buat cara apa pun asalkan dia dapat wang yang banyak termasuk membunuh bayi yang dijaganya..Ko ni spesis ape?

Pelbagai cara akan dia gunakan, kalau cara yang digunakan itu lambat kesannya dia akan terus racun bayi-bayi dalam jagaannya supaya cepat mati supaya lebih banyak bayi baru akan masuk ke pusat jagaannya itu.

 

Sorokkan perbuatan keji dengan upah orang lain tanam baby yang dibunuh kat Thames

Orang kata sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jugak. Perbuatan keji Amelia ni akhirnya terkantoi.

Polis siap geledah rumahnya dan jumpa macam-macam yang mengukuhkan lagi dakwaan Amelia membunuh bayi-bayi tersebut..Hah padan muka!

 

Amelia bukanlah ‘Malaikat’ sebaliknya pernah plan nak bunuh anak sendiri sebab married life yang caca marba!

Betullah orang kata sesuatu masalah itu timbul disebabkan pengalaman yang pernah dialami individu terbabit.

Sama juga macam kes Amelia yang mengalami masalah dalam perkahwinannya sampai membuatkan di depress dan….

 

Akhirnya…

Fuhh! Memang hampeh betullah perempuan tua ni. Kalau dapat, admin sumbat mee segera Daebak Ghost Pepper kat lubang hidung dia.

Baca : Pembunuhan Kejam Robert Beckowitz : Dikerat 14 Ditikam 100 Kali Jadi Alat Necrophilia Pembunuh Termasuk Disumbat Kemaluan Sendiri

 

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.